Gradska vožnja preglednost i udobnost - upoznajte Jet kacigu

Gradovi su postali sve tesniji, gužve su sve veće i dinamičnije, pogotovo tokom radnih dana. Odlučiti se za vožnju dvotočkaša kroz grad je mudar izbor – spretnije i brže ćete stići do destinacije, potrošiti manje vremena i energije. Kako biste imali dobru preglednost i ispratili sve šta se dešava oko vas na prometnim ulicama, preporučujemo da nabavite dobru JET kacigu. Jedna od takvih, Airflow OF562 je idealna za vožnju po gradu. Vizir je dosta širi nego kod, recimo, sportskih kaciga, tako da većina korisnika ocenjuje preglednost kao njen snažan adut. Istovremeno, ovaj vizir je otporan na ogrebotine, ima UV zaštitu i lako se skida.

Bilo da ste krenuli u kraću vožnju po gradu ili planirate malo duži put, ova kaciga će vam obezbediti komfor i osećaj ugodnosti. Ima odličan ventilacioni sistem i vazduh neometano cirkuliše pa samim tim pruža osećaj lakoće dok je nosite.

Kaciga je dizajnirana tako da se brzo i lako skida sa glave, takođe, jednostavna je za održavanje i pranje jer se unutrašnja antibakterijska postava skida. Preporučujemo ovaj
sjajan set od četiri proizvoda za održavanje kaciga.

Kad je u pitanju Airflow OF562 dobićete sjajan kvalitet po super ceni. Ova kaciga ima odličan zaštitni sistem – Važno je da vam kaciga savršeno prijanja na glavu i zato kada birate obratite posebnu pažnju na oblik unutrašnje i spoljašnje školjke kacige.

Kako bi se smanjio pritisak na teme glave, ova kaciga ima Multi EPS slojeve (ekspandirani polistiren različitih debljina)

Pored kvaliteta, bezbednosti, udobnosti i preglednosti koje su bitne odlike ove kacige, moramo naglasiti i da imate veliki izbor boja, pa je tako u potpunosti možete prilagoditi svom stilu.

Pogledajte više o kacigi 
ovde.