LS2 uvek posmatra ispred sebe. To je jedini način da stvori istoriju i da napreduje.

Ulaganje u istraživanje i razvoj omogućuje nam da radimo dve stvari:
da idemo brže i da budemo bolji.
Vodi nas strast. Tehničari, inžinjeri i dizajneri daju sve od sebe kako bi dobili nešto najbolje od LS2 kaciga.
Naš cilj su kupci, LS2 deluje na globalnom tržištu i rasporostranjen je širom sveta.
Sve je ovo neprekidno putovanje i nema mesta za stajanje. Od posla do kvaliteta i od kvaliteta do uspeha, ovo je naša formula, naš način razmišljanja i ponašanja

RAZVOJ

LS2 Tehnologije

Svaka LS2 kaciga sastoji se od tri glavna elementa, spoljne školjke, EPC zaštitnog sloja i brojnih dodataka poput udobnih obloga, načina držanja, vizira i ventilacije.
Tri glavna načina proizvodnje su:
-Polikarbonat ubrizgan u mešavinu ABC koristeći ekskluzivni postupak koji su razvili LS2 istraživači pod nazivom XPTT (termoplastična tehnološka smola). Ovaj industrijski postupak visoke preciznosti koristi kalupe isklesane iz metalnih blokova težine nekoliko stotina kilograma.
-Kompozitna punila u kombinaciji sa polimernom smolom koja pruža visoku otpornost na razaranje materijala 
-Karbonska vlakna u više slojeva se takođe pomešaju sa polimernom smolom. Ovaj postupak uključuje postupak gde plesni moraju biti u stanju da odole temperaturama većim od 120 stepeni C.

CARBON FIBER

Carbon Fiber je materijal koji se široko koristi u vazduhoplovnoj industriji i naravno u visokokonkurentrnom svetu Formule 1 i Moto GP-a. Ima neverovatnu snagu ali izuzetno je lagan. Četiri godine istraživanja i značajna ulaganja LS2 je lansirao svoju prvu kacigu od karbonskih vlakana sa sistemom dvostrukih vizira.

GRADIMO ZNANJE

Svaka školjka izvađena iz kalupa, proverava se da li zadovoljava LS2 zahtevne standarde od strane LS2 stručnjaka. Kasnije se nanosi nekoliko slojeva boje i nanosi se grafika. Kaciga se nakon toga Lakira anti UV lakovima i ovaj postupak daje jedinstven izgled svakoj kacigi. 

SASTAV

Završnu montažu kacige obavlja tehničar koji sledi strogi postupak postavljanja EPS košuljice, zadržavajućih kaiševa i mehanizam vizira. I na kraju udobna postava. Svaka kaciga ima konačnu proveru kvaliteta pre nego što se spakuje u kutiju. 

KONTROLA KVALITETA

Ni jedna od naših kaciga se ne prodaje dok se potpuno ne testira u LS2 laboratoriji. Svaka kaciga se detaljno razmatra kako bi se osigurao kvalitet i sigurnost. Takođe potvrđujemo da svaki model zadovoljava ili premašuje standard ispitivanja. To su ECE, DOT, BCI i Snell. Brojna ispitivanja su izvršena na EPC-u i na spoljnoj ljusci za apsorpciju udara. Takođe testira se podobnost, što je veliki zahtev od strane SHARP TESTING-a iz UK.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb stranici. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.
Katalog
Meni
Početna