LS2 RAPID kaciga – Za one koji žele da budu primećeni

Pored visokog standarda kvaliteta kad je udobnost i bezbednost u pitanju, LS2 brend odlikuje i atraktivan vizuelni dizajn proizvoda, a to posebno dolazi do izražaja kad su kacige u pitanju.
Izdvajamo za vas Rapid, odličnu Full Face kacigu koja je savršena za svakodnevnu vožnju gradom i kraća putovanja.

Prilikom dizajniranja i proizvodnje za svaku kacigu svoje vreme, trud i znanje ulaže tim inženjera i dizajnera. Nijedna kaciga neće se naći u prodaji dok prethodno nije testirana u ekstremnim uslovima, tako da svaka pruža potpunu zaštitu i sigurnost.

Vizir je napravljen od 3D Optički proverenog Polikarbonata A klase, koji garantuje optički neiskrivljen pogled na okolinu. Otporan je na ogrebotine i poseduje UV zaštitu. Vizir se lako može promeniti, a takođe dolazi i sa pripremom za Pinlock.

Kaciga će vam obezbediti konfor jer je prozračna – posebno konstruisani kanali za ventilaciju obezbeđuju ravnomeran protok vazduha pri nošenju kacige. Lako se održava, postava se može skinuti i prati, a napravljena je od hipoalergentske tkanine koja sprečava stvaranje vlage i bakterija u kacigi.

U svrhu dodatne zaštite, kaciga ima ojačanu traku za bradu i štitnik za vrat koji omogućava bolje fiksiranje kacige. Važno je da obratite pažnju pri kupovini kacige, da savršeno prijanja na vašu glavu. Ovde možete pogledati kompletno uputstvo za upotrebu i vodič kako da odaberete kacigu za sebe.
Rapid kaciga ima jednostavan dizajn, a ono po čemu se izdvaja je veliki izbor boja i dezena među kojima svako može da pronađe idealnu opciju za sebe.

Kompletnu ponudu možete pogledati na našem shop-u, ovde  možete videti dostupne RAPID kacige.
Ukoliko želite da pogledate i ostale dostupne modele LS2 kaciga u našoj prodavnici, to možete ovde.