Predlozi za žensku moto opremu od glave do pete!

Ukoliko tragate za udobnom i atraktivnom moto opremom, bilo da je u pitanju gradska vožnja ili duže putovanje, mi u Motobike kompaniji se trudimo da svima izađemo u susret.

I kada ste vozač i suvozač na motociklu, važno je da brinete o kvalitetu i udobnosti onoga što nosite kako biste bili bezbedni, a ukoliko vam je pored ovih kriterijuma važna i estetika i želite da ispratite svoj lični stil i tokom vožnje, čak i za to vam možemo dati različite zanimljive predloge.

1. KACIGA – pored toga što glavu čuva, ona može biti i odličan modni detalj. Brend LS2 je poznat po tome što misli na specifične zahteve i potrebe vozača, pa ćete pronaći veliki izbor Solid, Mat i kaciga sa grafikama. Naravno, nema neke posebne podele na muške i ženske modele, možete pustiti mašti na volju i pratiti svoj unutrašnji osećaj šta vam se dopada – Važno je da kaciga bude u veličini koja vam odgovara i da vam bude udobna.

Ipak, postoje određeni modeli koji su na osnovu boja i dezena namenjeni damama, a mi ćemo vam dati nekoliko predloga:

– LS2 Jet SPHERE LUX
– LS2 Full Face STREAM EVO THRONE
– LS2 Jet SPHERE LUX BLOOM
Ovde možete pogledati i sve druge modele koje imamo u ponudi u M, S, XS veličinama.

2. JAKNA

Većina LS2 modela jakni postoji i u mušoj i u ženskoj varijanti. Ako želite da pogledate širu ponudu, predlažemo da pretražite na LS2 sajtu (https://ls2kacige.rs/), a onda proverite dostupnost u našoj online prodavnici. Izdvojili bismo za vas ova 3 modela:

DART Vodootporna i prozračna gradska jakna sa CE 1 zaštitom i termo postavom je rešenje za vaše potrebe tokom cele sezone. Namenjena je da vožnju učini prijatnom tokom proleća, leta, jeseni i zime. Možete naručiti ovde.
ALBA Letnja tekstilna jakna sa CE 1 zaštitom izrađena od otporne tkanine koja nudi besprekornu sigurnost i udobnost. Kombinacija poliesterske tkanine i veliki mrežasti paneli su garant optimalne cirkulacije vazduha tokom letnjih putovanja. Naručite ovde.
RAMBLA “Topla, udobna i savremena u pogledu kroja i dizajna, LS2 je ovu jaknu osmislio za gradskog bajkera kome je potrebna svestrana odeća pogodna ne samo za vožnju po gradu nego i za odlazak na posao i večernje izlaske. Poručite ovde.

3. PANTALONE

ROUTER LS2 Router pantalone savršen su izbor za žene i devojke. Zahvaljujući visokom struku i rebrastim rastezljivim pločama iznad kolena, udobne su za nošenje, a istovremeno pružaju visoku zaštitu zahvaljujući uklonjivim štitnicima za kolena i kukove sa CE sertifikatom. Varijabilni sistem omogućava tri različita položaja štitnika za optimalnu zaštitu. Poručite ovde.
CHART EVO LS2 Chart Evo će biti vaš savršen pratilac u vožnji. Prozračna, vodootporna postava i uklonjiva termo postava omogućavaju vam udobnu vožnju u svim vremenskim uslovima. CE1 zaštita se nalazi u predelu kukova i kolena. Poručite ovde.
VISION EVO Motociklističke farmerke LS2 Vision EVO savršen su izbor za one koji traže sigurnost, udobnost i stil. Stretch konstrukcija osigurava udobno i prijatno nošenje. CE1 sertifikovani štitnici za kolena su uklonjivi i nude dva moguća položaja. Farmerke su vrlo udobne, lako ih možete nositi na posao, u grad ili na putovanja. U toplim letnjim danima odlična prozračnost obezbediće udobnost bez potrebe da žrtvujete svoju sigurnost. Farmerke su ojačane aramidnim vlaknima. Poručite ovde.

4. RUKAVICE

Kompletnu ponudu LS2 rukavica možete pogledati ovde, i odabrati model po svojoj želji u odnosu na potrebe i veličinu.

Za vas uzdvajamo ova tri modela:
DART LS2 DART rukavice idealne za svakodnevne vožnje, bilo da vozite skuter ili motocikl. Napravljene od fleksibilnog materijala, pružaju idealnu prozračnost, vodeći računa o bezbednosti tokom vožnje. Sintetički otisak na kažiprstu dozvoliće vam da bez skidanja rukavica, lako i jednostavno koristite bilo mobilni telefon ili navigaciju.
RAY LADY LS2 RAY ženske letnje rukavice napravljene od fleksibilnog materijala, koji se idealno prilagođava i prijanja ruci. Idealne za svakodnevnu letnju vožnju po gradu, bilo da vozite skuter ili motocikl. Sintetički otisak na kažiprstu dozvoliće vam da bez skidanja rukavica, lako i jednostavno koristite bilo mobilni telefon ili navigaciju.
URBS LS2 URBS rukavice predstavljaju savršen izbor za hladnije vremenske uslove. Hipora membrana pruža maksimalnu zaštitu od vode, čineći ih 100% vodootpornim. Namenjene za vožnje tokom proleća, jeseni i zime, kada su oscilacije temeprature najveće. Sintetički otisak na kažiprstu dozvoliće vam da bez skidanja rukavica, lako i jednostavno koristite bilo mobilni telefon ili navigaciju.