Top 3 kacige sa ugrađenim sunčanim vizirima

Veliki broj aktivnih vozača sa ogromnim kilometražama pod točkovima tvrdi da su ugrađene sunčane naočare ispod vizira najbolja kombinacija za udobnu i bezbednu vožnju.

Sunčani vizir nudi ugodnost tokom vožnje koja je rezultat dobre vidljivosti čak i kada su najsunčaniji letnji dani – ne dolazi od zaslepljenja vozača. Takođe, ukoliko tokom vožnje često ulazite u tunele, sunčani vizir je najbolje rešenje za tu deonicu puta. Iako imate opciju da odabete i taman glavni vizir garantujemo da je unutrašnji sunčani vizir dovoljan čak i za najjače čeono sunce. Dobra je solucija za ljude koji nose fotosenzitivne naočare za vid, jer sve vreme mogu imati dobru vidljivost tokom puta.

Kada vam postane pretoplo, možete podići glavni vizir, a i dalje će vam sunčani štititi oči, čelo i lice.

Takođe, unutrašnji vizir smanjuje bljesak farova vozila koja dolaze u susret, kao i refleksiju predmeta koji sijaju na jakom suncu.

Kao i obično, dajemo vam preporuku za tri kvalitetne kacige sa ugrađenim sunčanim vizirima. Kod ovih kaciga sunčani viziri su nešto duži, pokrivaju oči i deo lica ispod očiju, a na sredini imaju krivinu za nos što doprinosi udobnosti pri nošenju.

LS2 CHALLENGER FF327 Dizajnirana od strane profesionalnih trkača MOTOGP, MOTO2 i MOTO3, u saradnji sa LS2 dizajnerima i inženjerima. Najsigurnija i najinovativnija kacigu za potrebe vozača i trkača na stazi.

Vizir “A klase” – Napravljen je od 3D Optički proverenog Polikarbonata A-klase koji garantuje optički neiskrivljen pogled na okolinu. Ujedno je otporan na ogrebotine i poseduje UV zaštitu.

Inovativan oblik vizira debljine 3mm omogućava poboljšanu vidljivost u gornjem i perifernom delu, što je karakteristika koja je trenutno jedinstvena na tržištu.

LS2 STORM FF800 Visoke performanse, savremen i moderan dizajn. Lagana, ali jaka, jednostavna za upotrebu sa duplim portom koji omogućava konstantan protok vazduha i neverovatnu ventilaciju.

Vizir, takođe A klase kao i prethodni, otporan na ogrebotine, lako se zamenjuje i ima pripremu za Pinlock. Sunčane naočare se takođe jednim potezom dižu i spuštaju što obezbeđuje dodatnu fleksibilnost i komfor tokom vožnje.

LS2 VALIANT FF900 Gde god da si. Gde god da krenete. U gradu ili na otvorenom putu. Zimi ili leti. Ova kaciga se obožava i postaje deo Vas, toliko da ćete zaboraviti da je nosite. Dvostruko sertifikovana kao Full Face i Flip Up. Modularna kaciga sa unikatnim mehanizmom podizanja prednjeg dela za 180 stepeni.

Ugrađene sunčane naočare kao i kod prethodne dve kacige, vizir A klase, koji se jednostavno skida, otporan je na ogrebotine i UV zračenje.