Top 3 modela jakni za jesenju vožnju

Jesen je naveliko tu, kalendarski, a i po osećaju i vremenskim uslovima ovih dana. Samo najuporniji vozači su i dalje na drumovima – podržavamo ih, i napominjemo da bez obzira koliko su vešti i iskusni u vožnji, ovih dana budu posebno fokusirani i odgovorni dok su na svojim dvotočkašima.

Jakna je deo moto opreme koji je važan i tokom letnjih dana, a ukoliko aktivno vozite tokom cele sezone, razmotrite posebnu jaknu za jesenje i zimske uslove.
Kao i uvek, verujemo u kvalitet i trajnost LS2 opreme, pa vam u ovom postu, preporučujemo 3 takva modela:

PETROL 
Petrol jakna je deo LS2 Touring odeće i dostupna je u dva različita kroja, za muškarce i žene. Reflektujući detalji čine vozača vidljivijim u noćnim uslovima. Zbog svog ležernijeg kroja jakna se može koristiti ne samo tokom vožnje, već i u svakodnevnim prilikama. Jakna je prilagođena nešto hladnijem vremenu, pa je možete nositi tokom proleća, jeseni i zime.

BOND (muški model)
Za sve ljubitelje vintage stila – ova jakna biće pravi modni detalj. Ležernog i urbanog dizajna sa visokim nivoom udobnosti zahvaljujući kombinaciji pamuka i poliestera. Idealna u proleće, zimu i jesen sa tehničkim karakteristikama za vožnju u bilo kakvim vremenskim uslovima.

DART  (muški i ženski model)
Ako ste ipak za jedan potpuno univerzalan model, onda vam preporučujemo DART – Vodootporna i prozračna gradska jakna sa CE 1 zaštitom i termo postavom je rešenje za vaše potrebe tokom cele sezone. Namenjena je da vožnju učini prijatnom tokom proleća, leta, jeseni i zime.

BONUS – Ukoliko volite duže modele, preporučujemo vam LANCE – Premijum jakna, napravljena da traje i pruži sveobuhvatno rešenje za sva vaša putovanja i izlete. Uklonjiva prozračna i vodootporna postava štiti vas od kiše a uklonjiva pamučna termo postava i ventilacioni otvori na grudima, leđima i rukavima omogućiće vožnju tokom cele sezone. Više tačaka za podešavanje pružaju dodatnu udobnost. Namenjena je vožnji u prolećnim, letnjim, jesenjim i zimskim uslovima.