LS2 pravi izbor za sve koji ulaze u svet motociklizma

LS2 AIRFLOW

LS2 Airflow

LS2 Airflow otvorena (jet) kaciga namenjena je svim vozačima motocikala koji se uglavnom kreću po gradu, a žele kacigu koja će ih zaštiti, pružiti dobru preglednost i udobnost i koja će uz to imati i lep dizajn... 

Saznaj više

GRADSKA VOŽNJA

Gradska vožnja

Gradovi su postali sve tesniji, gužve su sve veće i dinamičnije, pogotovo tokom radnih dana.

Saznaj više

VIZIR

VIZIR

Evo na šta treba da obratite pažnju kod vizira na kacigama

Saznaj više

NAJBEZBEDNIJE KACIGE

LS2

Kakav god da je vaš stil u vožnji - bilo da volite laganu gradsku vožnju, ili ludu avanturu, uzbuđenje i strast na otvorenom putu 

Get Started

Oprema za letnju vožnju - kako se obući i šta nositi sa sobom?

Priznaćete da, čak i ako ste najstrastveniji motociklista, ipak najviše vremena u vožnji provodite tokom letnje sezone. Najviše zbog vremena koje nam nudi dobre uslove za obilaske i vožnju, a i zbog sezone odmora. Reklo bi se, baš ovo sada je pravo vreme za dobra putovanja i moto ture.

Oprema za letnju vožnju - kako se obući i šta nositi sa sobom?

SAZNAJ VIŠE

Top 3 kacige sa ugrađenim sunčanim vizirima

 Veliki broj aktivnih vozača sa ogromnim kilometražama pod točkovima tvrdi da su ugrađene sunčane naočare ispod vizira najbolja kombinacija za udobnu i bezbednu vožnju.

Top 3 kacige sa ugrađenim sunčanim vizirima

SAZNAJ VIŠE

5 važnih pravila za offroad vožnju

Sve više ljudi se odlučuje za offroad vožnju jer je, priznaćete, to prava uzbudljiva avantura bez obzira koliko iskustva imate.

Predlozi za žensku moto opremu od glave do pete!

Ukoliko tragate za udobnom i atraktivnom moto opremom, bilo da je u pitanju gradska vožnja ili duže putovanje, mi u Motobike kompaniji se trudimo da svima izađemo u susret.

Kako sigurno i precizno odabrati kacigu za sebe?

Ukoliko razmišljate o kupovini nove kacige, evo nekoliko stvari na koje treba da obratite pažnju. Pre svega, važno je da imate na umu da kaciga pre svega treba da ima zaštitnu funkciju – zato je posebno važno da sve pažljivo izmerite, probate i budete sigurni da vam u potpunosti odgovara.
Kad krenete u potragu za moto rukavicama, jasno je da treba da mislite na dobru zaštitu kao najvažniji kriterijum pri kupovini. Međutim, vrlo brzo ćete shvatiti da je ponuda na tržištu šarenolika što se tiče cenovnog ranga i kvaliteta, pa odluku nije lako doneti.
Jesen je naveliko tu, kalendarski, a i po osećaju i vremenskim uslovima ovih dana. Samo najuporniji vozači su i dalje na drumovima – podržavamo ih, i napominjemo da bez obzira koliko su vešti i iskusni u vožnji, ovih dana budu posebno fokusirani i odgovorni dok su na svojim dvotočkašima.
Ako ste jedan od onih vozača koji maksimalno koristi tople i suve dane tokom jeseni, sigurno ste imali priliku da uživate u čarima prirode tokom oktobra – a nadamo se da će nas jesen iznenaditi sa još par takvih dana pre nego što ljubimac dvotočkaš započne zimski san. Vožnja u ovom periodu se razlikuje od letnje jer temperature više osciluju, veća je verovatnoća da će vas iznenaditi kiša, i opšte gledano – potrebno je da imate univerzalnu opremu koja će vam odgovarati u različitim vremenskim uslovima.